Klantenservice
|
03/375.48.65
|
info@bouwjekast.be
|
Inloggen
0.00

Waarom bouwjekast

Bij je aankoop krijg je heel wat mooie voordelen, hieronder lees je welke.

Sterke rug van 8mm

Voor de kasten goed te verstevigen en meer stabiliteit te creëren, voorzien wij steeds een rug van 8mm dik.
Plooit niet en gedaan met gewiebel!

Levering aan huis

Wij komen je bestelling persoonlijk afleveren, zo hebben we de volledige controle over de aflevering van uw product en vermijden we misverstanden.

ABS kantenband

Ons plaatmateriaal wordt afgekant langs de zijden met een ABS kantenband van 1mm. Dit zorgt voor een professionele afwerking en in combinatie met de PU lijm verkrijgt het geheel een langere levensduur.

Combi van technologie met vakmanschap

In ons atelier gaan technologie en vakmanschap hand in hand. De combinatie tussen de snelheid van automatisatie, afwerking en flexibiliteit door ons vakmensen, maakt van Bouw Je Kast een perfect geoliede machine.

Belgische kwaliteit

Al onze kasten worden geproduceerd in ons eigen atelier. Hierdoor hebben we de volledige controle over onze projecten en kunnen we steeds kwaliteit blijven garanderen.

Sokkelpoten voor een stevige basis

De basis van uw kast begint met een goede stevige opstelling. Door gebruik van de sokkelpoten kan u de kast gemakkelijk waterpas zetten en in hoogte verstellen.

Blum scharnieren

Onze scharnieren zijn voorzien van blumotion, dit creërt een zachte en stille sluiting van de kastdeuren. Ideaal voor slapende kindjes niet wakker te maken!

Groen verhaal

Bij Bouw Je Kast hechten we veel belang aan het milieu.

We dragen ons steentje bij door het aandeel verpakkingen tot het minimum te beperken en door te werken met FSC gecertificeerde plaatmaterialen. 

Tevens maken wij in onze productie gebruik van groene energie opgewekt in ons eigen zonnepanelenpark.

Overtuigd? Maak meteen je kast aan!

Start je ontwerp
Bouwjekast
Bouwjekast
11 Google recensies
Paul Herremans
Paul Herremans
2024-01-17
Zeer goede kwaliteit, volgens plan succesvol gemonteerd. Alles goed waterpas gezet met als resultaat dat bij het monteren van de deuren hieraan niets moesten bijgeregeld worden en deze perfect gelijk stonden. Zeker aan te bevelen!
Ramon Perales
Ramon Perales
2024-01-16
Super heel degelijke kwaliteit, wij zijn heel tevreden
Renaat Van Dyck
Renaat Van Dyck
2024-01-16
Alles perfect gezaagd en afgeplakt Makkelijk te monteren Kast kon niet met de configurator samengesteld worden Ff langs geweest en t werd opgelost Prijs kwaliteit zeker de moeite 3de kast die ik er bestel; altijd goed
geert kesselaers
geert kesselaers
2024-01-16
Mooie kas, stevig materiaal.Duidelijke papieren voor installatie van de kasten
Peter Sas
Peter Sas
2024-01-16
Top service met kwaliteitsmateriaal. Kasten waren eenvoudig te monteren. We gaan de kasten op onze logeerkamer en thuiskantoor zeker ook terug bij jullie bestellen.
Karen Verbiest
Karen Verbiest
2023-08-28
Om onze zolder meer functioneel te maken hadden we een enorme nood aan degelijke kastruimte. Initieel stond alles wat overal en was een bijkomende functie zeer lastig. Door het zelf online te kunnen uittekenen, kon ik het volledig aanpassen naar onze wensen. We pasten de diepte van de kasten aan op onze opbergbakken waardoor alles heel efficiënt weggeborgen maar ook kon teruggevonden worden... Heerlijk! Een handige harry zijn is wel een meerwaarde maar niet onoverkomelijk. Blij om nu eindelijk een extra logeerkamer te hebben!
hans soetemans
hans soetemans
2023-07-09
De hoogste kwaliteit voor een meer dan correcte prijs! Instructies zijn zeer helder, je merkt duidelijk dat ze bij Bouwjekast weten waar ze mee bezig zijn en geven je het nodige advies. Absolute aanrader!
Ines Van der Heiden
Ines Van der Heiden
2022-11-21
Ik had een opbergkast nodig voor mijn zadel en andere spullen. De configurator was zeer snel en handig in gebruik. Onmiddellijk was de prijs zichtbaar, die bovendien nog heel erg meeviel ook. De kast werd snel geleverd, ruim binnen de doorgegeven levertermijn. Het monteren van de kast verliep heel vlot en de handleiding was zeer overzichtelijk. Een aanrader!
kasper lynen
kasper lynen
2022-11-02
Degelijke maatkasten voor een scherpe prijs! Heel gemakkelijk te monteren met een mooie duidelijke handleiding. Vlot geleverd en alles was compleet. Echte aanrader!!
Annelies Peeraer
Annelies Peeraer
2022-10-27
Zeer tevreden van het resultaat. Wij hebben een losstaande kast en een (half) ingebouwde kast gekozen. Makkelijk om zelf het formaat te kiezen, de afmetingen in te geven, uit voldoende kleuren te kiezen enzovoort. Het stappenplan om de kasten te plaatsen was duidelijk, compleet en we konden er goed zelf mee aan de slag. Tot slot is de kwaliteit van de kasten echt zeer goed. Wanneer we nog een kast nodig hebben in de toekomst, zullen we zeker terug kiezen voor bouwjekast!

Openingsuren

Maandag tot donderdag: 08.30 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur

Vrijdag: 08.30 - 12.00 uur en 13.00 - 16.00 uur

Zaterdag en zondag: gesloten

Contactgegevens

Kantoor Zandhoven
(geen toonzaal)

Melkerijweg 8
2240 Zandhoven
03/375.48.65
info@bouwjekast.be

Nieuwsbrief

Veilig online betalen

© 2024 - Bouwjekast
WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING DOOR
BRANDWOLVES.BE